Arome dhe Shije të Spanjës 2023: Mësoni të gatuani ushqime të tradicionale Spanjolle dhe të shijshme në mënyra të reja dhe kreative (Paperback)

Arome dhe Shije të Spanjës 2023: Mësoni të gatuani ushqime të tradicionale Spanjolle dhe të shijshme në mënyra të reja dhe kreative By Agron Berisha Cover Image
$39.94
Email or call for price

Description


N k t lib r t recetave spanjolle, ju do t m soni se si t gatuani ushqime t tradicionale spanjolle dhe t shijshme n m nyra t reja dhe kreative. Spanja ka nj kultur t pasur gatimi me nj 's r recetash t shijshme dhe t pasura me arome.


N k t lib r do t gjeni receta t ndryshme q jan t lehta p r t'u p rgatitur dhe t shijshme, duke p rfshir


  • Receta t Tapas, t cilat jan t shijshme dhe t thjeshta p r t'u p rgatitur.
  • Receta t paellas, q jan nj nga ushqimet m t njohura spanjolle.
  • Receta t p rgatitura me perime dhe fruta t fresk ta, q jan t pasura me vitamina dhe minerale.
  • Receta t p rgatitura me mish dhe peshk, q jan t pasura me proteina dhe t shijshme


Ky lib r sht i p rshtatsh m p r njer z t gjitha moshave dhe niveleve t p rvoj's n kuzhin .


N se jeni duke u p rpjekur t kaloni n nj diet m t sh ndetshme ose t gatuani ushqime t sh ndetshme p r ju dhe familjen tuaj, ky lib r sht i duhuri p r ju.


Merrni sot kopjen tuaj dhe filloni t gatuani ushqime t tradicionale Spanjolle dhe t shijshme n m nyra t reja dhe kreativeProduct Details
ISBN: 9781837525324
ISBN-10: 1837525323
Publisher: Agron Berisha
Publication Date: January 15th, 2023
Pages: 220
Language: Albanian